Kashmir is often called
Heaven on Earth so try the Kashmiri dishes that comes from the chef Sara Riaz,
Kashmiri Seekh Kababs (minced meat grilled on skewers) is very healthy and
delicious. You may cook either on direct flame or pan fried in oil.
اجزاء:
قیمہ ۔۔ ایک کلو انڈے ۔۔ دو عدد سونف پاؤڈر ۔۔ ایک چائے کا چمچہ لال مرچ ۔۔ ایک چائے کا چمچہ نمک ۔۔ حسب ذوق ادرک ۔۔ ایک چائے کا چمچہ دار چینی پاؤڈر ۔۔ آدھا چائے کا چمچہ زیرہ پاؤڈر ۔۔ ایک چائے کا چمچہ پیاز ۔۔ ایک عدد سوکھا پودینہ ۔۔ ایک کھانے کا چمچہ مکھن ۔۔ دو کھانے چمچے
ترکیب:
قیمے میں تمام مصالحے
ڈال کر مکس کر کے پیس لیں۔ پھر اس میں کٹی پیاز، انڈے اور دو کھانے کے چمچے مکھن
ڈال کر مکس کریں۔ اب سیخوں میں لگائیں اور باربی کیو کرلیں۔ چٹنی کے ساتھ سرو
کریں۔
|
Ingredients:
Mince. Kg
Fennel powder. A tea spoon
Eggs. Two
Red chili... A tea spoon
Salt. Customization tastes
Cinnamon powder. Half a tea
spoon
Ginger. A tea spoon
Cumin powder. A tea spoon
Butter. Two teaspoons of
food
Onions. One
Dried mint. A spoonful of
food
Directions:
Grind mince and all the
spices into the mix. Then add chopped onion, egg and put two tbsp butter to
the mix. Apply now skewer and make barbecues
|
No comments:
Post a Comment